085-5004444

Verhuislift huren Tilburg

Voordelig een verhuislift huren in Tilburg

Waarom riskeert u de kans dat uw muur en uw apparaat / meubels beschadigt kan worden? In de helft van de tijd door je raam of terras hebben we het voor je gedaan. Verhuislift huren in Tilburg en omgeving? Bel ons direct naar: 085-5004444 of vraag een offerte aan.

We werken samen met de toonaangevende verhuizers in Tilburg en omgeving. We verhuizen ook voor residentiële woningen, gebouwen en aannemers. Alles om de verhuizing effectief en efficiënt te maken. We plannen uw verplaatsing zorgvuldig en brengen onze apparatuur en personeel binnen terwijl de vrachtwagen naar uw locatie rijd. Uw apparaten, pakketten, meubels, grote en zware materialen worden op de verhuislift geplaatst. Ons personeel tilt ze op tot de vereiste hoogte, waardoor uw spullen rechtstreeks in de gewenste ruimte worden gebracht.

Voordelige tarieven
Binnen 24 uur beschikbaar
Vrijblijvende offerte
24/7 Spoedservice

Verhuislift huren Tilburg

Groot aanbod aan verhuisliften in Tilburg

Wanneer trappen of deuropeningen beperkt zijn, moeten meubels en spullen naar een bovenverdieping worden verplaatst. Een verhuislift wordt gebruikt om uw meubels via de ramen op te tillen. Een volledig opgeleide operator zal uw spullen comfortabel op en neer brengen vanuit de verhuislift. NLverhuislift is in staat om u te verzekeren van een goede service en zal er alles aan doen om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Wij bellen u terug

Verhuisliften specialist in Tilburg
Voordelig een verhuislift huren in Tilburg

Makkelijk een verhuislift huren

Aanvragen

U kunt een aanvraag indienen door ons te bellen op 085-5004444 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier.

Informatie

De NLVerhuislift medewerker bekijkt uw situatie via Streetview. Indien nodig worden er foto's opgevraagd. U ontvangt vervolgens een gratis offerte op maat.

Datum

Bij akkoord op de offerte leggen wij de afspraak vast in onze agenda. U ontvangt een bevestiging van de afspraak per mail.

Z

Geleverd

De verhuislift specialist arriveert bij u op de afgesproken plaats en tijd om de verhuislift op te bouwen en te bedienen.

Een verhuislift in Tilburg, goedkoop en snel geregeld

We heffen vanaf de grond en verplaatsen uw spullen met de verhuislift naar de hoogte die u nodig hebt. Dat betekent dat u geen gedoe heeft om uw spullen naar boven te dragen of ze in een lift in het gebouw te proppen.

Voorkom schade
Door gebruik te maken van onze service blijven uw bezittingen intact. NLverhuislift vermijdt krassen en breuken van uw kostbare bezittingen tijdens het hijsen en voorkomt schade aan uw vers geschilderde muren.

#1 Klanttevredenheid
Tevreden klanten betekent dat hun verhuizing snel werd uitgevoerd zonder schade aan hun apparaten, materialen of bezittingen. Onze tevreden klanten zullen bevestigen hoe snel en soepel hun verhuizing is voltooid.

Onze voordelen

\

Voordelige tarieven

\

Binnen 24 uur beschikbaar

\

Vrijblijvende offerte

\

Verhuislift draagarm van 30 meter

Verhuislift huren Tilburg

Verhuislift huren Tilburg

Geverifieerde verhuizers en klantbeoordelingen
Deskundige klantenservice – 7 dagen per week
Professionele verhuislift beschikbaar

Recensies tevreden klanten

Peter van der Snoek

Ik heb een zeer aangename verhuizing gehad met de hulp van NLverhuislift. De verhuislift was er netjes op tijd en ondanks een wat ongelukkige positie van het raam toch alles netjes naar beneden gekregen.

review

Gert van Broekenhoven

We hebben dankzij NLverhuislift een lift, verhuiswagen en verhuizer geregeld. Ze waren goed op tijd en erg professioneel. Duidelijke instructies, en vriendelijk personeel.

review

Juul Weistra

Verhuislift gehuurd om alles via het raam van de 5e etage naar beneden te krijgen. Goede service. Vriendelijk personeel. Werken snel & voorzichtig. Een aanrader bij elke verhuizing!

review

Voordelig een verhuislift huren

De liftservice op maat bevat scherpe prijzen voor zowel particulieren als voor bedrijven. Onze meubelliften hebben een bereik van 30 meter hoog. Valt uw verhuizing binnen deze hoogte? Dan staan we u graag bij met een van onze verhuisliften.

Veelgestelde vragen

Waarvoor is een verhuislift handig?
Een verhuislift is handig om zware meubels en objecten omhoog en naar beneden te liften. Met name als u gaat verhuizen kan een verhuislift zeer handig zijn. In plaats van vaak de trap op en af te moeten lopen is een verhuislift de ideale oplossing. Vooral als u niet op de begane grond woont maar in een flat of portiek moet u niet alleen meerdere trappen af met de zware objecten, u moet ook nog eens verschillende deuren door, wat weer lastig kan zijn met grote objecten. Voor grote en zware objecten is het dus handig om een verhuislift te huren.
Mag ik de verhuislift zelf bedienen?
Nee, wanneer u een verhuislift bij ons huurt komt er altijd een ervaren operator mee die de verhuislift bedient. U bent wel zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen van de producten op de lift. U kunt ons wel vragen een aantal sjouwers in te huren om dit te doen, zo hoeft u zelf helemaal niets meer te tillen en wordt verhuizen een stuk makkelijker voor u.
Wat zijn de kosten als ik een verhuislift wil huren?
Voor elke opdracht zijn de kosten verschillend, omdat iedereen situatie anders is vragen wij u om een gratis offerte aan te vragen via onze website voor de exacte prijs. De kosten hangen namelijk af van de verdieping waarop u woont, de producten die u wilt vervoeren, hoe zwaar die producten zijn etc. Wij hebben verschillende liften en wij zoeken een lift die bij uw wensen past. Wij werken met vaste lage prijzen. Een verhuislift per uur inclusief bediener heeft u al vanaf 59 euro. Wij werken ook met voorrijkosten. Voor vragen kunt u ons altijd bellen.
Hoe maak ik een afspraak met jullie?
U kunt ons telefonisch bereiken. Als u een afspraak wilt maken kunt u ons dagelijks tussen 9:00 en 18:00 bellen. Wij kunnen ook met spoed uw kant op komen. Voor spoed zijn wij 24/7 bereikbaar.
Wat is het draagvermogen van jullie verhuisliften?
Onze verhuisliften hebben een draagvermogen van 400 kilo. Zo kunnen wij gemakkelijk al uw meubels en witgoed naar beneden en omhoog brengen via onze lift. Heeft u twijfels over of wij sommige producten kunnen vervoeren op de lift? Dan kunt u ons gerust bellen.
Hoe hoog komen jullie verhuisliften?
Onze verhuisliften kunnen uw producten tot wel 30 meter omhoog of naar beneden liften. Dus woont u in een flat? Dan kunnen wij ongeveer tot de negende verdieping komen om uw witgoed of meubels te verplaatsen.
Wat zijn jullie contactgegevens?
U kunt ons bereiken via: 085-5004444. U kunt ons dagelijks gerust bellen voor vragen of om een afspraak te maken van 9:00 tot 18:00, voor spoedgevallen kunt u ons 24/7 bellen.
Call Now Button