085-5004444

Verhuislift huren Leiden

Woont u in Leiden en gaat u verhuizen of gaat u juist naar Leiden toe verhuizen? Een mooie stad! Maar verhuizen kan heel zwaar en stressvol zijn. Sommigen blijven gewoon doorwerken en anderen nemen vakantie op om te gaan verhuizen. Hoe dan ook wil je dat het snel gebeurt. Heb je er al over nagedacht om een verhuislift te nemen? Dit kan erg handig zijn om uw zware objecten snel en makkelijk naar beneden of omhoog te krijgen. Dit voorkomt ook nog eens rugklachten en beschadiging van uw meubels.

Wij van NLverhuislift zijn specialisten op het gebied van verhuizen. Wij hebben niet alleen verschillende soorten en maten verhuisliften beschikbaar, maar we hebben ook nog eens sjouwers in dienst die u kunt inschakelen om de producten op de lift te sjouwen. Zij helpen u met alle liefde verhuizen. Als u een verhuislift van ons huurt, zit er ook een bediener bij. Deze bedient de lift voor u.

Voordelige tarieven
Binnen 24 uur beschikbaar
Vrijblijvende offerte
24/7 Spoedservice

Woont u in een portiek of flat? Dan kan het lastig zijn om grote objecten naar beneden of naar boven te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan uw bank. Toen u hem bestelde waren het losse onderdelen maar nu krijgt u hem niet meer uit elkaar. Deze past nu niet meer door de deur en moet via het balkon of dakterras naar beneden worden getakeld. Wij verlossen u van onnodige mentale en fysieke inspanning. U kunt lekker blijven zitten en wij doen het werk voor u. Als u een verhuislift inschakelt van NLverhuislift verkleint u de kansen op beschadigingen op uw goederen. Wij zijn namelijk specialisten en bovendien hoeft het maar door één raam of deur en niet door meerdere. Voor spoedklussen zijn wij 24/7 bereikbaar, bel ons direct en wij komen naar u toe.

Wat zijn de kosten om een verhuislift te huren?

Als u een verhuislift wilt huren, bijvoorbeeld in omgeving Leiden, zijn de kosten afhankelijk van een aantal factoren. Afhankelijk van de klus en de materialen die u wilt hijsen of takelen hebben wij verschillende soorten en maten verhuisliften, de grote verhuisliften zijn iets duurder. Verder spelen andere zaken een rol, zoals hoe lang u de lift wilt uren, het aantal kilo’s, het aantal sjouwers die u in wil zetten, op welke etage u woont en nog veel meer. Moeten we bijvoorbeeld gebruik maken van een takel of moeten we een hele steiger opzetten? U kunt via onze website een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen en u kunt ons voor vragen altijd bellen. Wij verhuizen gemakkelijk uw zware meubels en objecten via ieder balkon, dakterras of raam. Ook werken wij met onze eigen verhuisliften, daarom zijn ze vaak de volgende dag al beschikbaar.

Verhuislift huren Leiden
Met NLverhuislift hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw meubels snel en veilig naar boven of beneden gehaald worden. Vaak volstaat onze lift als uw meubels naar een balkon, raam of dakterras gehesen moeten worden. Dan is er geen steiger nodig. Voor u is dit de meest voordelige oplossing. Uw witgoed, boekenkast, piano of zonnepanelen worden makkelijk naar boven gehesen of naar beneden gehaald met onze lift. Dit scheelt u veel tijd en stress. Twijfel niet langer en schakel ons in.

Wij bellen u terug

Verhuisliften specialist in Leiden
Voordelig een verhuislift huren in Leiden

Makkelijk een verhuislift huren

Aanvragen

U kunt een aanvraag indienen door ons te bellen op 085-5004444 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier.

Informatie

De NLVerhuislift medewerker bekijkt uw situatie via Streetview. Indien nodig worden er foto's opgevraagd. U ontvangt vervolgens een gratis offerte op maat.

Datum

Bij akkoord op de offerte leggen wij de afspraak vast in onze agenda. U ontvangt een bevestiging van de afspraak per mail.

Z

Geleverd

De verhuislift specialist arriveert bij u op de afgesproken plaats en tijd om de verhuislift op te bouwen en te bedienen.

Ik wil graag een verhuislift van jullie huren

Slim dat u ervoor kiest om een verhuislift te huren. Dit maakt uw verhuizing een stuk gemakkelijker. U kunt zeer eenvoudig een verhuislift bij ons huren. Vraag kosteloos een offerte aan of neem contact met ons op. NLverhuislift staat voor u klaar. Als u een verhuislift huurt komt er een van onze experts mee die de lift bedient. Wij zorgen voor gemak wanneer u gaat verhuizen. Voor velen is een verhuislift de perfecte oplossing, vooral wanneer zij zelf niet meer goed kunnen tillen of gewoon niet te veel tijd en moeite kwijt willen zijn aan hun verhuizing. U kunt er ook voor kiezen om een aantal van onze sjouwers in te schakelen. Zo hoeft u helemaal niets meer zelf te tillen, zij tillen dan namelijk uw zware objecten op de verhuislift en ze helpen u verhuizen. Onze sjouwers zijn sterk en tillen dagelijks zware objecten.

Onze voordelen

\

Voordelige tarieven

\

Binnen 24 uur beschikbaar

\

Vrijblijvende offerte

\

Verhuislift draagarm van 30 meter

U kunt onze sjouwers en verhuisliften ook inschakelen voor woningontruimingen. Vaak moet dit plots gebeuren en dan staan wij vaak de volgende dag al voor u klaar om aan de slag te gaan met de klus. Wij ontruimen uw woning zonder zorgen, met onze verhuisliften gaat dit nog sneller. Schakel ons direct in door een offerte aan te vragen of door ons te bellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar.
Verhuislift huren Leiden

Verhuislift huren Leiden

Geverifieerde verhuizers en klantbeoordelingen
Deskundige klantenservice – 7 dagen per week
Professionele verhuislift beschikbaar

Recensies tevreden klanten

Peter van der Snoek

Ik heb een zeer aangename verhuizing gehad met de hulp van NLverhuislift. De verhuislift was er netjes op tijd en ondanks een wat ongelukkige positie van het raam toch alles netjes naar beneden gekregen.

review

Gert van Broekenhoven

We hebben dankzij NLverhuislift een lift, verhuiswagen en verhuizer geregeld. Ze waren goed op tijd en erg professioneel. Duidelijke instructies, en vriendelijk personeel.

review

Juul Weistra

Verhuislift gehuurd om alles via het raam van de 5e etage naar beneden te krijgen. Goede service. Vriendelijk personeel. Werken snel & voorzichtig. Een aanrader bij elke verhuizing!

review

Voordelig een verhuislift huren

De liftservice op maat bevat scherpe prijzen voor zowel particulieren als voor bedrijven. Onze meubelliften hebben een bereik van 30 meter hoog. Valt uw verhuizing binnen deze hoogte? Dan staan we u graag bij met een van onze verhuisliften.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het opbouwen van een verhuislift?
Vaak duurt dit tussen de 5 en 15 minuten. Onze operator zorgt ervoor dat de verhuislift op de correcte wijze wordt geïnstalleerd. Vanaf het moment dat de verhuislift deze waterpas staat begint ook de verhuislift. Afbouwtijd rekenen we u niet aan.
Laad en los ik zelf de verhuislift?
De bedoeling is wel dat u zelf de verhuislift laadt en lost met minimaal 2 andere personen. Heeft u hulp nodig bij het sjouwen? Geef dit tijdig aan, zodat wij iets voor u kunnen betekenen. We helpen u graag verder.
Ik weet eigenlijk niet of mijn meubels wel door de deur, raam etc. passen?
Deze verantwoordelijkheid ligt bij u. U moet dus vooraf zelf uw raam of deur opmeten. Dan pas kunt u bepalen of uw meubels er doorheen passen.
Hoeveel verdiepingen hoog kunt u opkomen?
Wij kunnen tot wel de 9e verdieping komen. Een verhuislift is dus perfect voor een flatgebouw. Wij zetten onze verhuislift makkelijk aan uw raam of balkon en zo krijgen wij de zware producten makkelijk omhoog of naar beneden.
Kan ik voor mijn bedrijf ook een verhuislift huren?
Ja, wij werken ook samen en voor bedrijven. Wij helpen ze dan met het verhuizen van hun spullen in hun kantoorpanden. U kunt denken aan bureaus, werkplaatsen, computers en nog veel meer. Wilt u een offerte? Twijfel dan niet en bel ons nu! We helpen u graag verder.
Is het mogelijk om jullie in te schakelen voor het ontruimen van een woning?
Ja, wij kunnen ook uw woning ontruimen ongeacht de reden. Wat de reden ook is, wij komen u graag helpen. Onze verhuizers werken snel en efficiënt. Op hen kunt u rekenen! Een woning kan al binnen een dag ontruimd worden. Als u hier vragen over heeft, kunt u ons bellen.
Hoeveel kilo kan de verhuislift aan?
Onze verhuislift kan elke zware object wel tillen. Denk maar aan witgoedapparaten, zware meubels en nog veel meer. Alles onder 400 kilo kan zeker! Belast uw rug maar niet en schakel ons nu in! Zeker voor hoge flatgebouwen is het ideaal.
Call Now Button