Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Verhuislift huren: Gamma vs. NL Verhuislift

Verhuislift huren: Gamma vs. NL Verhuislift

  De meeste Nederlanders denken bij het huren van een verhuislift meestal direct aan een bouwmarkt zoals de Gamma. Maar wist je dat bij de Gamma helemaal geen verhuislift kunt huren? Bouwmarkten verkopen bouwmaterialen zoals gipsplaten, laminaat of andere producten voor tijdens de verbouwing. Voor een verhuislift voor tijdens verhuizingen of verbouwingen ben je bij NLverhuislift aan het juiste adres. Samen met jou zorgen wij ervoor dat alles soepel zal verlopen.

  Een verhuizing soepel laten verlopen? Kies voor een professionele verhuislift

  Verhuur van verhuisliften is tegenwoordig erg populair. Dit is natuurlijk niet zomaar. Met verhuisliften kun je grote meubels zoals een piano, witgoed of bijvoorbeeld grote kasten verhuizen. Ook hebben wij ladderliften te huur staan. Met een ladderlift, ook wel een meubellift genoemd, kun je ook kleinere objecten vervoeren. Ook heeft onze verhuislift een hefvermogen van maximaal 400kg.

  Voorkom beschadigingen

  Het komt vaak voor dat men er toch voor kiest om geen verhuislift te huren. De spullen kunnen toch ook gewoon via het trappenhuis verplaatst worden? Ja, dit kan vaak wel, maar ook niet. Het verplaatsen van de spullen is namelijk niet altijd mogelijk. Soms is het trapgat te klein of het trappenhuis te smal. In dit geval kun je dan niet alleen je meubels en andere voorwerpen beschadigen maar bijvoorbeeld ook de muren. Ook kunnen apparaten zoals een wasmachine of koelkast defect raken. Een verhuislift huren doe je dus eigenlijk niet alleen voor het gemak, maar zoals je hebt kunnen lezen kun je objecten op deze manier ook veilig verhuizen en op transport zetten.

  Opbouw en bediening van de lift

  Het is belangrijk dat de lift altijd op een harde ondergrond wordt geplaatst. Ook is het belangrijk dat deze dichtbij het balkon of het raam geplaatst kan worden. Verder vinden wij het als verhuisbedrijf erg belangrijk dat alles veilig verloopt en daarom zal de lift altijd naar jou toe worden gereden en zal deze door de verhuizers opgezet en later weer afgebouwd worden. Er blijft altijd een bediener aanwezig om de lift tijdens de verhuizing te bedienen. Deze mag de lift ook nooit onbemand achterlaten. Op deze manier kunnen wij de veiligheid van iedereen garanderen.

  Een verhuislift is ideale oplossing. Ook met spoed.

  Het komt vaak voor dat mensen pas op de verhuisdag zelf realiseren dat ze een verhuislift nodig hebben. In dit geval hoef je niet in paniek te raken, want bij NLverhuislift kun je ook op het allerlaatste moment een verhuislift huren. Wij hebben niet alleen genoeg liften in de aanbieding, maar wij proberen ook altijd met een flexibele agenda te werken. Zo kunnen wij last minute aanpassingen maken om ook met spoed voor klanten klaar te staan. Wij kunnen dus altijd op het laatste moment gebeld worden en wij zorgen er dan ook altijd voor dat wij zo snel mogelijk op plaats van bestemming zullen zijn om te helpen met dit soort klussen. Wij rekenen hiervoor wel een kleine toeslag.

  Heb je een vergunning nodig?

  Het verschilt per gemeente of er een vergunning nodig is voor een verhuislift. Wil je weten wat voor jouw stad van toepassing is? Dan kun je eerst contact met ons opnemen zodat wij je (indien nodig) door kunnen sturen naar de juiste instantie. Voor veel steden hebben wij bijvoorbeeld zelf al de juiste vergunningen en hoef jij hier verder niks voor te regelen.

  Vraag een gratis offerte aan

  Je kunt bij NLverhuislift altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij zullen je zo snel mogelijk een gratis offerte per mail toesturen. Zo kun je zien dat wij je verhuizing voordelig en snel kunnen uitvoeren.

  Heb je nog vragen?

  Heb je vragen met betrekking tot de verhuur onze verhuislift? Heb je misschien een vraag over een meubellift of aanhangwagen? Dan kun je al je vragen via ons contact formulier op de website aan ons stellen. Hierbij hoef je alleen je contactgegevens in te vullen zodat wij zo snel mogelijk contact met je op kunnen nemen. Verder kun je ons natuurlijk ook altijd bellen op 085-5004444. Onze collega’s staan je graat te woord.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *