Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Verhuislift huren: Boels vs. NL Verhuislift

Verhuislift huren: Boels vs. NL Verhuislift

  Wie kent Boels niet? Wanneer je denkt aan het huren van een verhuislift is het meer dan logisch dat je direct aan Boels denkt. Ze hebben verschillende ladderliften te huur die je vaak in advertenties voorbij ziet komen. Een ladderlift huren klinkt handig, maar helaas heb je hier wel een aanhanger rijbewijs voor nodig en veel mensen hebben deze helaas niet. In dit geval kun je gelukkig ook een bemande verhuislift huren om je spullen makkelijk te vervoeren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een meubellift waar je spullen eenvoudig mee kunt verhuizen.

  Waarom zou je een verhuislift huren?

  Verhuizen kan nogal chaotisch zijn. Je hebt al genoeg stress en wilt niks liever dan dat de verhuizing snel achter de rug is. Het idee dat een verhuislift huren makkelijker is komt niet snel bij mensen op. Wanneer je hier geen ervaring mee hebt zul je snel gedachtes hebben als de lift te moeten ophalen en terugbrengen. Ook denken mensen vaak dat er een speciale vergunning voor nodig is. Wij kunnen je vertellen dat het allemaal niet zo moeilijk is. Met een lift kun je jouw inboedel niet alleen makkelijker, maar ook veiliger verplaatsen. Je zorgt er namelijk voor dat je spullen schadevrij op transport gezet kunnen worden naar de nieuwe bestemming. Sommige grote items passen bijvoorbeeld niet door de trapgat of trappenhuis waardoor je niet alleen de items kunt beschadigen, maar ook de muren in de woning.

  Altijd een bemande verhuislift

  Bij NLverhuislift kun je te allen tijde een verhuislift huren. Bij is liftverhuur altijd inclusief bemanning. Dit is een ervaren operator die er tijdens de hele verhuizing bij is. Hij mag de verhuislift ook nooit onbemand achterlaten. Hij zal de verhuislift opzetten, bedienen en weer afbouwen.

  Een ladderlift huren bij NLverhuislift

  Alle verhuizingen zijn anders, maar er is wel één ding wat ze allemaal gemeen hebben. Dit is dat een verhuisliften het allemaal makkelijker maakt. Zoals je eerder hebt gelezen kun je met een verhuislift meubels makkelijk én zonder schade transporteren. Verhuur van liften is onze specialiteit en wij hebben dan ook diverse soorten ladderliften in ons assortiment.

  NLverhuislift op allerlaatste moment

  Wij worden vaak genoeg op het laatste moment gebeld door mensen die op zoek zijn naar een lift voor hun verhuizing. Als verhuisbedrijf zijn wij dit gewend en helpen wij mensen hier graag bij. Daarom proberen wij zo flexibel mogelijk te werken. Op deze manier kunnen wij op last minute aanpassingen in onze agenda maken waardoor wij met spoed op locatie kunnen zijn om je te helpen. Wij rekenen hiervoor uiteraard wel een kleine toeslag.

  Informeer naar onze prijzen

  Ben je benieuwd naar de prijzen voor de verhuur van een verhuislift? Dan kun je bij ons eenvoudig een gratis offerte aanvragen. Zo kunnen wij je laten zien hoe voordelig wij zijn! Voor eventuele vragen kun je ons altijd via de website bereiken, maar je mag ons natuurlijk ook altijd bellen op 085-5004444.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *