Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Verhuislift huren: Bo-rent vs. NL Verhuislift

Verhuislift huren: Bo-rent vs. NL Verhuislift

  Bij het huren van een verhuislift wordt er snel gedacht aan Bo-rent. Dit is natuurlijk meer dan logisch, maar weet je dat bij Bo-rent alleen een ladderlift kunt huren? En weet je ook dat je voor een ladderlift in het bezit moet zijn van een aanhanger rijbewijs? Deze heeft niet iedereen waardoor het voor vele mensen niet mogelijk is om de lift zelf te huren. Daarom kun je beter altijd een bemande verhuislift huren bij een verhuisbedrijf als NLverhuislift. In dit geval hoef jij je niet alleen geen zorgen te maken over het juiste rijbewijs of eventuele transportkosten en vergunningen, maar je hoeft je dus ook niet druk te maken om veiligheid. Een bemande verhuislift is namelijk voor iedereen makkelijker én veiliger.

  Welke verhuisliften kun je bij NLverhuislift huren?

  Bij NLverhuislift kun je terecht voor de huur van verschillende soorten verhuisliften. Het huren van liften maakt het transporteren van je spullen een stuk gemakkelijker en veiliger. Wel vraagt het verhuizen van je inboedel ook bij het huren van een verhuislift om een goede voorbereiding. Dit is immers het halve werk toch? Wij hebben diverse transportmiddelen die wij verhuren. Hierbij kun je denken aan platte wagens of bijvoorbeeld de grote ladderlift.

  Altijd een bemande verhuislift

  Al onze liften hebben wel een operator nodig. Dit is een professional die tijdens de gehele verhuizing aanwezig is. Een verhuislift huren kan bij ons ook alleen bemand. Verhuur met een operator is niet alleen makkelijker, maar zoals je eerder hebt kunnen lezen ook veiliger. De verhuizer zal aanwezig zijn bij de op- en afbouw en ook zal hij de lift bedienen.

  Met spoed een verhuislift huren

  Heb je met spoed een verhuislift nodig? Dan is het goed om te weten dan NLverhuislift in heel Nederland actief is. Ook met spoed.

  Het komt vaak voor dat men denkt dat een verhuislift huren niet nodig is. In dit geval denkt men dat alle spullen via het trappenhuis wel te verplaatsen zijn. Echter kan dit niet altijd. Soms is het trapgat te klein of het trappenhuis te smal. Zo kun je natuurlijk geen spullen verhuizen en kan het gebeuren dat je inboedel én de woning kunnen beschadigen. Verder is het voor objecten zoals een koelkast erg belangrijk om deze op de juiste manier te vervoeren. Dit is een gevoelig object en deze dien je te allen tijde recht op te vervoeren. Dit vanwege het koelvloeistofelement. Verhuisliften maken verhuizingen niet alleen makkelijker, maar het is dus eigenlijk ook ter bescherming van je inboedel.

  Heb je nog vragen?

  Onze collega’s kunnen je de hele dag te woord staan. Dit kan online via onze website maar ook altijd telefonisch via telefoonnummer 085-5004444. Of vraag een gratis offerte aan via onze website.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *