085-5004444

Verhuislift huren Amsterdam

Goedkope verhuislift huren in Amsterdam?

We hebben een professionele verhuislift die reikt tot ongeveer 30 meter hoog. Deze lift is ook te huur, bijvoorbeeld als u alleen een piano of ander meubilair wilt verplaatsen. Verhuur is inclusief ons bekwaam personeel. Verhuislift huren in Amsterdam en omgeving? Bel ons direct of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over het huren van onze verhuislift.

Voordelige tarieven
Binnen 24 uur beschikbaar
Vrijblijvende offerte
24/7 Spoedservice

Verhuislift huren Amsterdam

De verhuislift specialist in Amsterdam

Bij NLverhuislift staan we voor vakmanschap. Met jarenlange ervaring kunnen wij u een uitstekende service bieden voor alle verhuizingen. Wij zorgen voor een professionele verhuislift, zodat u zonder zorgen uw spullen goed kunt verhuizen.

Wij bellen u terug

Verhuisliften specialist in Amsterdam

Makkelijk een verhuislift huren

Aanvragen

U kunt een aanvraag indienen door ons te bellen op 085-5004444 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier.

Informatie

De NLVerhuislift medewerker bekijkt uw situatie via Streetview. Indien nodig worden er foto's opgevraagd. U ontvangt vervolgens een gratis offerte op maat.

Datum

Bij akkoord op de offerte leggen wij de afspraak vast in onze agenda. U ontvangt een bevestiging van de afspraak per mail.

Z

Geleverd

De verhuislift specialist arriveert bij u op de afgesproken plaats en tijd om de verhuislift op te bouwen en te bedienen.

Bent u op zoek naar een geschikte verhuislift in Amsterdam?

Geen probleem, we hebben voordelige tarieven en een 24/7 spoed service. Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan. We proberen onze prijzen zo betaalbaar mogelijk te houden. Ons tarief begint niet voordat we ter plaatse zijn. We richten ons ook op bedrijven die regelmatig een verhuislift nodig hebben.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 09:00-18:00 gedurende heel de week. Voor Spoedservice zijn we 24/7 bereikbaar.. Als u een vraag heeft over onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers zullen u graag helpen. U kunt telefonisch een afspraak maken bij NLverhuislift.nl

Heb je zware, omslachtige of moeilijk te hanteren objecten via de trap? Of te omvangrijk om in de lift van uw gebouw te worden geladen? De oplossing van de verhuislift is over het algemeen de meest optimale voor een snelle verhuizing en garandeert de veiligheid van uw eigendom en uw gebouw.

Advies nodig? Bel ons op: 085-5004444.

Onze voordelen

\

Voordelige tarieven

\

Binnen 24 uur beschikbaar

\

Vrijblijvende offerte

\

Verhuislift draagarm van 30 meter

Verhuislift huren Amsterdam

Verhuislift huren Amsterdam

Geverifieerde verhuizers en klantbeoordelingen
Deskundige klantenservice – 7 dagen per week
Professionele verhuislift beschikbaar

Recensies tevreden klanten

Peter van der Snoek

Ik heb een zeer aangename verhuizing gehad met de hulp van NLverhuislift. De verhuislift was er netjes op tijd en ondanks een wat ongelukkige positie van het raam toch alles netjes naar beneden gekregen.

review

Gert van Broekenhoven

We hebben dankzij NLverhuislift een lift, verhuiswagen en verhuizer geregeld. Ze waren goed op tijd en erg professioneel. Duidelijke instructies, en vriendelijk personeel.

review

Juul Weistra

Verhuislift gehuurd om alles via het raam van de 5e etage naar beneden te krijgen. Goede service. Vriendelijk personeel. Werken snel & voorzichtig. Een aanrader bij elke verhuizing!

review

Voordelig een verhuislift huren

De liftservice op maat bevat scherpe prijzen voor zowel particulieren als voor bedrijven. Onze meubelliften hebben een bereik van 30 meter hoog. Valt uw verhuizing binnen deze hoogte? Dan staan we u graag bij met een van onze verhuisliften.

Veelgestelde vragen

Hoe huur ik een verhuislift?
Een verhuislift kunt u snel, makkelijk en betaalbaar bij NLverhuislift huren. Ook als u met spoed een verhuislift nodig heeft, kunnen wij met spoed uw kant op komen. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week op ons rekenen. Aarzel niet en schakel ons nu in. Ook kunt u ons contacteren voor een gratis offerte. We helpen u graag verder!
Wat is de tijdsduur voor het opzetten van een verhuislift?
De verhuislift kan binnen 15 min opgezet worden. Let wel op er moeten dan geen complicaties zijn.
Wie laadt en ontlaadt de verhuislift?
Onze ervaren operator zal de verhuislift besturen en installeren. Het laden en ontladen is een verantwoordelijkheid die bij u ligt. Wilt u hulp met het sjouwen? Geef dit aan ons door. We helpen u graag met een oplossing.
Wanneer begint de verhuurtijd?
De verhuurtijd gaat in bij aankomst tot aan vertrek. De verhuurtijd is inclusief opbouwtijd. Afbouwen doen we in onze eigen tijd.
Wie is verantwoordelijk voor de verhuislift?
De verantwoordelijkheid ligt bij onze operator. Hij zal ervoor zorgen dat de verhuislift op de juiste manier is geïnstalleerd en op een veilige manier zal werken zonder complicaties. Het kan zijn dat we ons behouden op het recht om af te zien van het gebruik van de machine. Dit kan zijn in verband met onveilige omstandigheden. Het kan ook zijn dat de weersomstandigheden het gebruik van een verhuislift niet toestaan. Bij windsnelheden van meer dan 22 km per uur is het gebruik van een verhuislift onveilig.
Hoeveel kan jullie verhuislift optillen?
Onze verhuislift kan alle soorten meubels, voorwerpen en objecten tot 400 kilogram tillen. U kunt denken aan bijvoorbeeld witgoedapparaten zoals wasmachines, koelkasten, drogers en nog veel meer. Als u vragen heeft over hoeveel wij kunnen optillen, kunt u ons altijd bellen. We helpen u graag verder!
Hoeveel meter hoog komt jullie verhuislift?
U kunt uitgaan van een hoogte van 30 meter. Dit is te vergelijken met 9 verdiepingen. Als u op zoek bent naar een andere soort verhuislift, kunt u ons ook contacteren. Wellicht kunnen wij iets voor u betekenen.
Hoe veilig is het gebruik van een verhuislift?
Onze verhuisliften zijn veilig, maar dit ligt natuurlijk ook aan de locatie. Wij voeren graag een klein onderzoek uit om te bepalen of de locatie geschikt is. Voor meer informatie, kunt u ons bellen. U kunt ons ook een foto doorsturen als u vragen heeft over de locatie. Twijfel niet en bel ons nu. We helpen u graag verder!
Call Now Button